PERHATIAN KEPADA ANDA YANG MEMPUNYAI

MASALAH JERAWAT, JERAGAT & KUSAM

ANDA HARUS TAHU!!!

RAHSIA 21,983 WANITA BERJAYA HAPUSKAN . WAJAH

SEAWAL 5 HARI

Akujelitalogo

MEMPERKENALKAN MIRAC MAGIC CELL SERUM !

Mirac Magic Serum adalah krim terapi utk mengaktifkan sel2 badan kite yg selama ni sedang tidur.. Mirac Magic Serum mengejutkan segala sel2 utk bekerja semula seperti biasa..

Segala sel2 baru terbentuk dan kolagen2 akn terbentuk dgn sendirinya dlm badan kite.. Mirac Magic Serum adalah krim ajaib kerana satu utk semua kegunaan dan untuk semua masalah perempuan..

KELEBIHAN MIRAC MIRACLE SERUM

🎀  Sejenis serum hormon
🎀  BUKAN SKINCARE, BUKAN SUPPLEMENT, BUKAN PIL
🎀  Color : Putih
🎀  Testur : Likat dan tak tumpah
🎀  Perkilangan Bertaraf GMP
🎀  LULUS KKM & HALAL
🎀  Keluaran BUMIPUTERA
🎀  Buatan MALAYSIA

MENYELESAIKAN MASALAH WAJAH

 

✅Wajah gelap dan nak cerahkan wajah
✅ Masalah Eyebag
✅ Masalah Jeragat
✅ Masalah Jerawat
✅ Masalah Kulit kusam
✅ Masalah tona kulit tidak sekata
✅Menghilangkan segala parut2 di wajah
✅Mengecilkan pori2 muka
✅Masalah kulit muka kasar

INI PERNAH TERJADI KEPADA ANDA?

BANGUN PAGI STRESS TENGOK MUKA SENDIRI!

TERUS TAK KONFIDEN NAK JUMPA ORANG..

Ramai Tegur Muka Nampak LETIH , KUSUT , KUSAM Di Tempat Kerja.

BANYAK KALI DAH HADAPI SITUASI MACAM NI..

Jerawat Naik? Jeragat Tak Hilang? Kulit Kusam?

Hampir putus asa dengan wajah sendiri.

Masih tak okay. Kadang – kadang malu nak jumpa  tersayang dengan wajah sebegini..

Dah cuba pelbagai produk tapi masih tak berkesan? Dah beribu duit habis makan supplement? Tak jadi jugak…

Mesti dah penat cuba macam-macam cara tapi hasilnya still tak menjadi, kan? Antara kesilapan wanita mengambil langkah mudah untuk terus nampak cantik..

Cucuk / Drip

Dahla pedih , tak selamat pulak tu .. silap2 boleh bernanah!

Supplement

Dah makan macam-macam, harga mahal, kesan lambat, kadang2 boleh effect buah pinggan tau..

Krim Timbang Kilo

ini lagilah , kalau nak rasa muka breakout terbakar cubalah guna ..

Mirac Magic Cell Serum Jalan Penyelesaian Anda

SUDAH ADA

0
Pelanggan berpuas hati dalam masa 4 minggu!

Lihat Video Cara Penggunaan Dibawah

Play Video

Betul ke MIRAC MAGIC CELL SERUM ni Berkesan?

⭐⭐⭐⭐⭐

Testimoni Berjaya Daripada Pengunaan Mirac Miracle Serum 

Klik Gambar Untuk Melihat Lebih Jelas

Lihat Video Testimoni Pengguna Kami Dibawah!

Play Video

Anda Sangat Bertuah Jika Anda Membuat Pembelian Hari Ini!

Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal

Kami sangat yakin  MIRAC MAGIC CELL SERUM mampu membantu anda menyelesaikan masalah jeragat degil selepas 3 tahun dipasaran dah ramai yang kami bantu. Mungkin anda orang yang seterusnyaIKHTIAR BERUBAT ITU SUNNAH, KESEMBUHAN MILIK ALLAH .

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. AMACAM?

MENANGI CABUTAN BERTUAH BERNILAI RM2,000

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

MENANG CABUTAN BERTUAH CINCIN EMAS. SERTAI SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!

:
:
:

“Dijamin selamat UNTUK SEMUA JENIS KULIT. Dapat Membantu selesaikan kulit wajah yang bermasalah. Rasai perbezaan dalam masa 5 Hari”

Penghantaran Pantas

Seluruh Malaysia

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

Barang Sampai Baru Bayar

Boleh order dahulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% secure! *(soon)

Soalan kebiasaan pelanggan.

Ya betul. Ia sangat berkesan dan bergantung kepada orang. Ada yang cepat, ada yang lambat sebab setiap orang berbeza. Jadi ada yang perlukan masa, ada yang pantas.
Mirac Magic Cell Serum adalah produk yang menggunakan kaedah terapi daripada bahan-bahan tumbuhan semulajadi. Ia diproses dengan menggunakan teknologi Nano yang mampu serap dengan serta merta untuk menengangkan kulit dan membaiki sel-sel kulit.

Serum ini penstabil hormon yang sempurna. Ia adalah formulasi sempurna dan diakui sebagai pemulih hormon semulajadi yang terbaik . BINTANG BARU DUNIA KECANTIKAN DAN BIO-PERUBATAN yang lebih efektif dan berkesan. Juga sebagai pencegah phytohormone, mengimbangi metabolism, antioksida dan merehatkan otot.

Produk terbaru dan trend terbaru ini untuk mengebukan dan mengembalikan kejelitaan wanita. Kalau dah cantik cuma nak lebih menarik dan menawan sesiapa melihat. Tak perlu tukar produk kecantikan sedia ada, cuma sapu sikit di nadi tangan dan belakang telinga , akan lihat perubahan wajah serta merta.

Jangan risau, rumusan serum ini semuanya natural dan diluluskan oleh KKM. Takde chemical yang merbahaya kepada kulit. Antara ingredients utama adalah:
a. Ginseng berry Extract
b. Kigelia Africana Extract
c. CoEnzyme Q10
d. Vitamin B,E,C
e. Hydrolized Soy Protein

Kegunaan asas cuma sapu sahaja :
a. Ke keseluruhan muka. Kalau jerawat & jeragat yang degil, sapu tebal sikit.
b. Untuk kesan yang cepat boleh terus sapu di Kawasan yang dikehendaki
c. Sekiranya anda nak guna juga moisturizer brand lain dimuka, anda boleh sapu Mirac Serum di NADI
i. kiri & kanan pergelangan tangan
ii. kiri & kanan leher
iii. belakang telinga
d. Tidak disarankan untuk layer brand lain dimuka anda sewaktu menggunakan Mirac Serum.

a. Guna sekurang-kurangnya 2 kali sehari – selepas mandi pagi dan malam
b. Pastikan tangan dlm keadaan bersih ( cuci tangan ) sebelum menyapu krim ini.

Disarankan penggunaan sehingga 3 botol untuk dapatkan kesan yang ketara dan baik.

  1. Merawat jeragat & jerawat
  2. Menambah seri wajah
  3. Mencerahkan & melembabkan kulit
  4. Mengecilkan liang pori
  5. Menjadikan muka tegang ( seperti remaja )
  6. Menghilangkan eye bag
  7. Mengurangkan dagu dua
  8. Mengurangkan kedut
  9. Menghilangkan parut2 dimuka dan badan
  10. Menambah kadar metabolisma
  11. Mengimbangi hormon badan
  12. Mengembalikan hormon keremajaan
  13. Bonus: Anda akan juga sedari kebaikan yang lain-lain seperti Selulit dan stretch marks berkurangan, faraj ketat, payu dara tegang.

Tiada kesan sampingan

✅IBU HAMIL BOLEH GUNA
✅PESAKIT CYST BOLEH GUNA
✅PESAKIT FIBROID BOLEH GUNA
✅PESAKIT KANSER BOLEH GUNA
✅SEMUA JENIS PENYAKIT BOLEH GUNA
✅LELAKI & KANAK2 BLH GUNA
✅KESAN SEAWAL SEMINIT

Tahap keberkesanan mungkin berlainan bagi setiap individu kerana hormon tubuh kita berlainan.. Setiap pengguna akan mendapat kepuasan dan hasil yang baik. Kesan SEAWAL SATU MINGGU.

Biasanya tumbuh balik tu sebab kita dah stop menjaga muka kita . 

Besi yang mahal pun boleh berkarat apabila tidak di jaga. Apatah lagi muka kita yang sentiasa terdedah dengan macam2 benda seperti matahari, chemical dari penggunaan cosmetic dan macam2 lagi. So konsisten lah guna walaupun dah hilang. Muka dah cantik dan glowing takkan nak balik ke muka kusam dan ugly.

Lebih kurang 3-5 minggu, bergantung kepada cara penggunaan anda. Kalau anda sapu tebal dan sapu ke beberapa tempat seperti muka, leher dan perut, kemungkinan satu tube boleh tahan 3 minggu.

Boleh, takde masalah. Dengan satu tube pun dah dapat result yang baik, anda mesti akan continue lagi. Kami sarankan penggunaan sehingga 3 tube untuk kesan yang memuaskan!! Sempurna dan terbaik!

Customer Support

Scroll to Top